a

Jógastúdió a város tetején. Termes, szabadtéri és online órák. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Hangtálas Meditáció és két hatalmas szív.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online órák Zoom-on

Hangfürdő – Summer Vibes

2020. július 26. vasárnap 12:30-13:30

Élvezd ki a nyár minden egyes percét! ☀️???? A Nap sugarai most kellemesen simogatják a bőrödet, ha vízparton vagy, csak ülj le egy kicsit és hallgasd a víz csobogását. ????❤️Engedd a lelkedet ezekből az apró, ámbár ép olyan csodás pillanatokból töltekezni. Fontos, hogy azt csináld, amit szeretsz, élvezz ki minden egyes pillanatot! ❤️


Most egy bizonytalan korszakot élünk, senkinek nem tiszta mit is tartogat számára a jövő. Ez persze rémisztő lehet, de inkább töltsd azzal az időd, hogy kihasználd ezt a gyönyörű nyarat. Ha mégis jönne egy nehezebb időszak legalább lesz miből töltekezned. ????


A vasárnapi Hangfürdőn kicsit megerősítjük magunkban ezeket a pillanatokat a Hangtálak segítségével elraktározzuk magunkban, a szívközpontunkban. ????❤️ Egy teljes óra, egy csodás teremben, maximális kikapcsolódás. Hidd el, utána sokkal jobban észreveszed azokat az apró dolgokat, melyek csodálatossá tudják varázsolni a mindennapjainkat. ????Ha szeretnél részt venni rajta, kérlek jelentkezz be a Motibro rendszerébe.


Érvényes bérlettel: 1500.-
Egy alkalom: 2700.-
Vinyasa+ Hangfürdő: 4200.-

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

hu_HUMagyar