a

Jógastúdió a város tetején. Termes, szabadtéri és online órák. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Hangtálas Meditáció és két hatalmas szív.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online órák Zoom-on

Hangtálas Meditáció – 2020.10.16.

Annyi minden elvonja a figyelmünket manapság, hogy esetleg észre sem vesszük az élet apró örömeit. Mi lenne ha megállnánk egy picit és végig gondolnánk mik is ezek a dolgok? ????‍♀️????‍♂️

Gondolok most a reggeli forró kávéra, a gyermeki kacagásra, amelyet a játszótér mellett hallhatsz. Arra a gyengéd szeretetteljes tekintetre, amely kiskedvenceink szeméből árad. Az ölelésre, amely egy fárasztó nap után olyan jól is esik. Vagy csak az ágy melege, melyet ilyenkor ősszel olyan jó élvezni. Apróságok, melyek mellett könnyen elmegyünk, mert sosincs időnk. Várlak téged is szeretettel pénteken, hogy kicsit megálljunk együtt, gondoljuk végig miket is adott már meg az élet és adjunk hálát érte. ????❤️ Mert hiszem, hogy nincs is nagyobb erő, mint a hála ereje, amellyel akár új dolgokat is teremthetsz. ????
Ha csak töltődnél, pihennél, akkor is várlak sok szeretettel! Használd ki a csodálatos Hangtálak rezgéseit! ????????????

1 alkalom: 2700.-
Érvényes Re:born bérlettel: 1500.-

Online is ismét elérhető lesz, kérlek jelentkezz be a Motibro rendszerébe legkésőbb egy órával előtte, hogy időben be tudjalak tenni a Facebook csoportba, ahol a Hangfürdő lesz.

Online alkalom: 1500.-

Bármilyen kérdésed lenne, bátran keress fel minket! ????❤️

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

hu_HUMagyar