a

Jógastúdió a város tetején. Termes, szabadtéri és online órák. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Hangtálas Meditáció és két hatalmas szív.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online órák Zoom-on

Találkozzunk újra a Czakóban!

Végre újra találkozhatunk! Május 25-én kedd este újra vinyasa a Czakó utcai Sportközpontban, május 28-án pedig várunk nagyon sok szeretettel egy Hangfürdőre. 😊

Május 25. kedden 19:00-tól várunk sok szeretettel egy 60 perces vinyasa órára. Amennyiben szép időnk lesz újra a teraszon jógázhatunk együtt.

Kérlek jelentkezz be a Motibro rendszerünkön, amennyiben részt szeretnél venni az órán.

FIGYELEM! A hatályos jogszabályok értelmében csak védettségi igazolvány felmutatásával tudsz részt venni az órán.

Május 28. pénteken 19:00-tól pedig Hangfürdővel vár Titeket Fanni.

Ismered a Tibeti hangtálakat?
Tapasztaltad már csodás hangjait, rezgéseit?
Ha nem, vagy csak online, akkor itt az ideje, hogy megérezd élőben is. A rezgések csodás hatásai már abban a pillanatban tapasztalhatóak, amint megszólal a hangtál. Sejtszinten regenerálják testünket, és kilazítják a fáradt izmokat. Segít megérkezni a jelenbe, hogy csak élvezhesd a létezés örömét. Kisimít, feltölt, harmonizál. Egy csodálatos nyugalmat tudsz általa varázsolni az életedbe, amire az elmúlt időszakban talán már régóta vágytál!
Mielőtt beleengednénk magunkat a pihenésbe, figyelmünket végigvezetjük a testünkön, és egy lazító-feszítő technikával kiengedjük a testünkben felhalmozódott stresszt. Ahogy a testünkből eltűnik a feszültség és teljesen ellazult állapotba kerülünk a lelkünk is kicsit megpihenhet.


FIGYELEM! Mivel a jogszabályokat nekünk is be kell tartani, ezért csak védettségi igazolvány felmutatásával tudsz részt venni az órán.

A Hangfürdőre a helyedet jegyvétel előre megvásárlásával tudod biztosítani, mivel maximum 15 embert tudunk fogadni. Ára érvényes Re:Born bérlettel: 1500.-
1 alkalom ára: 2700.-

A Motibro rendszerünkön keresztül tudod megvásárolni a jegyet, vagy utalással.
Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

hu_HUMagyar