a

Jógastúdió a város tetején. Termes, szabadtéri és online órák. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Hangtálas Meditáció és két hatalmas szív.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online órák Zoom-on

Hangtálas Meditáció Újholdi energiákkal

Díja: 2500.-
Érvényes Re:Born bérlettel: 1500.-

A foglaláshoz kattins ide.

Július 9-én várunk sok szeretettel téged, hogy együtt hangolódjunk rá a másnapi Újhold energiájára. Ilyenkor érdemes belekezdeni új dolgokba, hiszen kapunk hozzá egy égi támogatást. Ezért a meditációnk alatt megfogalmazhatunk egy sankalpa-t, egy rövid pozitív elhatározást, amit szeretnénk beemelni az életünkbe. Azt nem szabad elfelejtenünk, hogy nem elég kívánni, tenni is kell azért, hogy teljesülhessen. A csodálatos Tibeti Hangtálak hangjai viszont segítenek átlátni, hogy mit kell tenned. A rezgések által sokkal jobban rá tudsz hangolódni a szívcsakra rezgésére és így jobban rá tudsz majd látni, hogy mi a következő lépés, vagy mi az, amire igazán vágyik a szíved-lelked.
Ha nem szeretnél ilyen mélységekbe belemenni, akkor csak azért gyere, hogy egy kicsit kikapcsolódhass. A csodás hangok által egy mély relaxációs állapotba tudod engedni magad, így a Hangfürdő után úgy érezheted magad, mint akit kicseréltek. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk Facebook oldalunkon üzenetet, vagy e-mail címünkre: info@rebornyogaandpilates.hu

Ne felejts el bejelentkezni a Motibro oldalunkon.

Nagyon sok szeretettel várunk!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

hu_HUMagyar