a

Yoga studio overlooking the city. Studio classes, outdoor yoga online yoga classes. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Sound Bath and two big hearts.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online classes on Zoom

ÚJRA ÉLŐ ÓRÁK A CZAKÓ SPORTKÖZPONTBAN Az órák végén hangtálas meditációval:
Kedd 19:00 Vinyasa 80'
Vasárnap 11:00 Vinyasa 80'
FOGLALÁS
YOGA CLASSES ONLINE ... from the comfort of your home
Join our virtual classes live on Zoom!
TIMETABLE
a PRIVATE CLASSES Yoga sequences customized for you. Whether our classes don't suit your schedule or you need one-on-one help with your practice, book a private class today! FIND OUT MORE
a

Upcoming classes

Online yoga classes and Hot Pilates on Zoom. Book your class on MotiBro and join our virtual classes!

Views Navigation

Event Views Navigation

Today
a

Our classes

Whether you prefer the traditional Ashtanga Yoga practice, a Bikram Yoga sequence or a more dynamic Vinyasa Flow class, or maybe you're in the mood for a HIIT Hot Pilates class or just a relaxing sound bath meditation - you can find the right class for you!

Yoga

Balancing Mind and Body

Hot Pilates

High Intensity Interval Training

Meditation

Sound Bath and Stretching

a

Find the right class for you

From group classes to private yoga classes we have a wide selection of options available for you.
Join our virtual classes from anywhere!

TIMETABLE AND BOOKING

Group classes

Feel the power of motivating each other - in person or online

Private classes

If you need one-on-one attention to deepen your practice

Sound Bath

Switch off and relax to the sound of the healing singing bowls

Corporate Yoga

Corporate yoga classes at your office

v

Testimonials

Rengeteget köszönönhetek Nektek, ezt szavakban el sem tudom mondani ott tanultam mindent Nálatok, ami Önmagammal és a Yogával kapcsolatos. Legjobb hely vagytok!! A Szeretet energiája újra “építi” a stúdiót ,talán még nagyobb hálával fognak járni az emberek én ebbe bízom ez máshogy nem lehet! Addig is a legjobbakat Zsuzsi!

Niki

Drága Fanni! Annyira jól esnek óráid mindig, szuper, hogy lehet veletek gyakorolni. A meditáció is jól működik…egyre hajlékonyabb, sőt, “szálkásabb” vagyok Szóval köszönöm nagyon-nagyon!

Kata

Minden egyes alkalommal azt éreztük, hogy óriási pozitív energiát kaphatunk Tőletek, a ti kis szeretetteljes csapatotoktól egytől egyig! Mindenkit úgy megszerettünk! Annyira örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket és részesévé váltatok az életünknek! Nagy kincsek vagytok, akik ilyen nyitottsággal, jó kedéllyel, megértően fordulnak a vendégeikhez! Én emberileg nagyra becsüllek Benneteket, mert nagyon ritka találni egy olyan helyet, ahol ilyen kedves emberek állnak rendelkezésedre! …Ti voltatok, akik megismertettétek velem azt a csodát, amit életem végéig szeretnék csinálni Veletek!

Myriam és Lili

a

Stlyes of yoga

Vinyasa Yoga

A vinyasa flow egy olyan jóga fajta, amelyen megtanulhatjuk légzésünket összhangba hozni mozgásunkkal. Ez segít az elme lecsendesítésében, az egy pontra való fókuszálásra, a meditáció szintjének elérésében. Ha sikerül elérni, hogy teljes összhangban mozogjunk a légzéssel, a gyakorlás könnyedebbé válik, mintha az egész óra egy nagy levegővétel lenne.

az ászanákat rövidebb ideig tartjuk ki

nem egy kötött sorozat, a gyakorlatokat sorozatokba rendezve óráról órára cseréljük

nagy hangsúlyt fektet az egyik gyakorlatból a másikba menetelre is, nemcsak magára a pózra

egy vinyasa flow órán lehet egy bizonyos témára, testrészre, energiaközpontra vagy úgynevezett „peak”, azaz „csúcs” pózra fókuszálni

3 nagy jógastílus, az ashtanga jóga, az Iyengar jóga, és a vinijóga találkozásából és tapasztalataiból született dinamikus jóga fajta

Ashtanga Yoga

Az ashtanga jóga egy dinamikus hatha jóga stílus, melyet az indiai Mysore városából származó Sri K. Patthabi Jois tett világhírűvé. Az ashtanga szanszkrit szó jelentése nyolc ág, amely az i. e. 2. században élt Patanjali, indiai bölcs, 8 lépcsős rendszerére utal. A meghatározott sorrendben végzett gyakorlatok, összhangba hozva a légzéssel, megtisztítják a testet a betegségektől és szennyeződésektől. Rendszeres gyakorlása hosszabb ideig képessé teszi a figyelem befelé fordítását, azaz az egy pontra való összpontosítást. Ha sikerül, akkor gyakorlásunk egyfajta mozgó meditációvá válik. 

a gyakorlatokat vinyászákkal köti össze, mely nem más, mint a légzéssel összhangban végzett mozgás

ez a rendszer nemcsak az ászanákat, hanem az uddjayi légzést, az izomzárak (bandhák) tartását és a tekintet egy pontra való szegezését (dristi) is mind meghatározza

az ashtanga jóga gyakorlásának ritmusát az uddjayi légzés adja, mely egy hangos orron történő ki- és belégzés

Yoga for the Spine

A gerincjóga egy olyan egész testet átmozgató jóga irányzat, mely nemcsak testileg, de lelkileg is feltölt. Segít az izmokat, ízületeket felfrissíteni, hogy könnyebben vehessük a mindennapi akadályokat. Bármilyen gerincprobléma vagy sérülés esetén ez a legjobb választás, hogy a test regenerálódhasson.

a gyakorlatok egyik fő célja a testtartás javítása

egyszerű, szinte bárki által végezhető gyakorlatok

a hangsúly a gerinc átmozgatásán és megerősítésén van

Inferno Hot Pilates

60 perc magas intenzitású interval tréning pilates alapokon, 30°C fokos felfűtött teremben. Az óra egész ideje alatt irányítjuk, szabályozzuk a légzést és a mozdulatainkat, mely folyamatos mentális jelenlétet igényel, így rendkívül gyors eredményeket érhetünk el, látványos lesz a testi-lelki átalakulás.  A rendszeres gyakorlás hatására beindul egy intenzív méregtelenítés, zsírégetés, fizikailag és mentálisan is megerősödsz, gyönyörű, szálkás izmaid lesznek és csodásan fogod érezni magad. Megerősödnek a core izmok, javul a vérkeringés és kíméli az ízületeket. 60 perc heti háromszor, s meglátod, Tiéd lesz a világ!

kezdőknek és edzett sportolóknak is ajánljuk, hiszen saját határaid kitolása, önmagad felülmúlása a cél

ezt a fantasztikus irányzatot Gabriella Walters-nek köszönhetjük, aki a versenysport után jóga és pilates oktató lett, majd ezzel a több évtizednyi tapasztalattal megalkotta az Inferno Hot Pilates-t

a

Private classes

A jelenlegi helyzetben biztonságosabbnak érzed a magánórákat? Több figyelemre van szükséged gyakorlásod fejlődéséhez?
A magánórák alkalmával csak Rád figyelünk, kiigazítjuk a tartásodat, elmagyarázzuk, milyen elemekből áll össze a gyakorlat, és hogy Neked személy szerint mire kell figyelned a helyes kivitelezéshez. Ha bármilyen kérdésed van, vagy nehézséged akad, abban is tudunk segíteni. Igény szerint akár a saját otthonod kényelméből.
Időpont egyeztetésért és árajánlatért keress meg minket: info@rebornyogaandpilates.hu

TUDJ MEG TÖBBET
a

Hangfürdő és hangterápia

Tökéletes relaxációs állapot, 60 perc teljes kikapcsolódás a csodálatos Tibeti Hangtálak segítségével. Neked nem kell csinálnod semmit, csak elengedni a tested...

u

Office jóga.
Jógázz az irodában!

A kiegyensúlyozott, egészséges élethez, a hatékonyabb munkavégzéshez, a work-life balance fenntartásához elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. A rendszeres jógázás mindezek felett pedig kifejezetten hatékony a stressz oldására. A közösen végzett jóga pedig még erősebbé kovácsolja a csapatot.
Cégvezető, munkáltató vagy?
Részletekért és árajánlatért hívj minket!

TUDJ MEG TÖBBET
a

Lépj velünk kapcsolatba!

  Kérdésed van, amire nem találtál választ a honlapunkon? Vagy csak írnál egy kedves üzenetet nekünk? Töltsd ki az űrlapot, és igyekszünk minél hamarabb válaszolni neked.

  Budapest, 1. ker.

  Czakó Utcai Sportközpont

  1016 Budapest, Czakó utca 2-4.

  Budapest, 11. ker.

  Zen Power Sportcentrum

  1115 Budapest, Keveháza utca 15-17.

  en_USEnglish