a

Yoga studio overlooking the city. Studio classes, outdoor yoga online yoga classes. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Sound Bath and two big hearts.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online classes on Zoom

Private classes

Tudtad, hogy a jógát eredetileg egyénileg tanították? Ha szükséged van egy egyénileg Rád szabott gyakorlatsorra, hogy a lehető legnagyobb mértékben ki tudd használni a jóga összes jó hatását, vagy ha időbeosztásod nem engedi, hogy részt vegyél csoportos óráinkon, akkor jelentkezz be magánórára!

Jógázhatunk online, de akár házhoz is megyünk!

Előzetes időpontegyeztetés: info@rebornyogaandpilates.hu

Online 60 perc 5.000 Ft
Háznál 60 perc 9.000 Ft

 

Milyen órák közül választhatsz?

Bikram jóga, Hot Pilates, Vinyasa jóga vagy Kismama jóga

 

Miben más egy magánóra?

A magánóra teljesen személyre szabott, nem kell máshoz igazodnod, sem időpontban, sem a gyakorlásban. Ezalatt az idő alatt csak Rád figyelünk, Te tempódban zajlik az óra, a Neked megfelelő intenzitáson. Azokat az igényeket is ki tudunk elégíteni, amik a csoportos gyakorláson háttérbe szorulnának. A jóga pozitív hatása ezáltal még jobban érvényesül, te pedig sikerélménnyel gazdagodsz.

 

Neked való a magánóra, ha…

  • kezdő vagy
  • lassabban haladnál: sérülés után, ha babát vársz, nincsenek biztos alapjaid, egyéb egészségügyi probléma esetén
  • gyorsabban haladnál, elmélyítenéd a gyakorlásod, több időt szánnál egy pózra
  • kiemeleten szeretnél foglalkozni egy-egy ászanával, akár nehezíteni, akár könnyíteni, akár otthonra szeretnél egy gyakorlatsort összeállítnai magadnak
  • jobban szeretsz egyedül gyakorolni, de segítségre van szükséged, tudni szeretnéd, hogy biztos helyesen csinálod a gyakorlatokat, módosításokra vagy variációkra lenne szükséged
  • időbeosztásod ezt engedi meg, mi illeszkedünk hozzád
  • az óra felépítése teljesen személyre szabott csak és kizárólag a te fejlődésedet szolgálja
  • a helyszínt te szeretnéd megválasztani: akár személyesen, akár online

 

Hogyan zajlik egy magánóra? Mire számíts?

Megbeszéljük, mire van szükséged, mik a különleges igényeid, mit szeretnél elérni. Hogy épp aznap hogyan érzed magad. A gyakorlatsort ehhez igazítjuk, arra szánunk több időt, amit szeretnél, kiigazítjuk a mozdulataid, a jógapózokat, segítünk a légzőgyakorlatok helyes végrehajtásában, elmagyarázzuk mikor mire kell figyelned és miért. Ezáltal nem csak a gyakorlásod fejlődik, hanem ahogy az elméd és tested közötti kapcsolat is, ahogy megértve és tudatosabban hajtod végre őket. Mindezt akár a nappalid kényelméből.

Re:Born Yoga & Pilates

en_USEnglish