a

Yoga studio overlooking the city. Studio classes, outdoor yoga online yoga classes. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Sound Bath and two big hearts.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online classes on Zoom

Corporate Yoga

Irodában dolgozol? Sok ülőmunkát végzel? Stresszoldás közvetlenül a munkahelyeden kihelyezett irodai jógaóráinkkal – akár online is!

Közel 20 éves éves jógaoktatói tapasztalattal bátran állítjuk, hogy a teljes, boldog, kiegyensúlyozott, egészséges élethez, a hatékonyabb munkavégzéshez, a work-life balance fenntartásához elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. A rendszeres jógázás mindezek felett pedig kifejezetten hatékony a stressz oldására. Csökkentsétek közösen a munkahelyi stresszt közösen office jógával! Ellazít, feltölt és kikapcsol, így a kollegák jobban tudnak majd koncentrálni a munkára is. Hiszen a vállalat teljesítménye egyenesen arányos a dolgozók teljesítményével!

Vezető beosztásban dolgozol és kiscsoportos órát szeretnél a munkahelyen, ami könnyen beilleszthető a kollegák időbeosztásába? Netán csapatépítő programot szervezel? Ha kollégáid is nyitottak a mozgásra, szívesen jógáznának, akár teljesen kezdőként is, akkor az office jóga a megoldás! Kihelyezett jógaórák a munkahelyen, ahol Ti szabjátok meg az időpontot, legyen az ebédidőben egy gyors lunch time jóga, vagy munka előtt/után, olyan időtartamban és intenzitással, amilyet Ti szeretnétek. Személyesen kiscsoportban, néhány főtől is, vagy online órán Zoom-on keresztül akár több tucatnyi résztvevővel!

Árakért és további információért lépj velünk kapcsolatba: info@rebornyogaandpilates.hu vagy hívj minket telefonon: 06-70-335-9333!

 

Referenciák:

 

Érvek az office jóga mellett:

  • STRESSZ KEZELÉSE: napjainkban sajnos elkerülhetetlen a stressz jelenléte, de ha megtanuljuk kezelni, sokat segíthet. Jóga közben figyelem a testen, a légzésen, a mozgáson van. Megtanuljuk tudatosan használni testünket önmagunk megnyugtatására a légzés által. Csak a gyakorlatokra figyelünk, ezáltal agyunk is “kikapcsol”, kilép a mindennapi problémák mókuskerekéből
  • KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS: csapatépítés a közös mozgás és élmény által, hogy ne csak a közös feladatok, problémák és stressz tartsák össze a kollégákat. Tudományosan bizonyított tény, hogy a rendszeres testmozgás alatt boldogsághormonok szabadulnak fel különösen, ha csoportban, zenére dolgozunk együtt. Az office jóga még erősebbé kovácsolja a csapatot.
  • ÜLŐMUNKA NEGATÍV HATÁSÁNAK ELLENSÚLYOZÁSA: sok ülőmunka károsan hat a gerincre, hátunkra, vállunkra, home officeban pedig ez még inkább felerősödik. Sokszor olyan helyeken ülve dolgoznak az emberek (kanapé, konyhaasztal mellett, laptopot az ölben tartva), aminek nem ez a funkciója. Az office jógán végzett gyakorlatok ellazítják a feszült hát- és nyakizmokat.
  • KONCENTRÁCIÓ ÉS MOTIVÁCIÓ: serkenti a koncentrációt, mert kikapcsol. Segít a memóriában is, felfrissít, mind testileg, mind mentálisan. Az órák alapját képező mindfulness elősegíti a pozitív gondolkodást, így megerősödik a proaktív, megoldásközpontú helyzetkezelés.

 

Amit mi nyújtunk:

  • rendszeres irodai kihelyezett jógaórák megegyezés szerinti időpontban és időtartamban
  • jóga/meditáció/relaxáció oktatás akár céges rendezvényeken is
  • közel 20 év tapasztalat, felkészült, lelkes oktatók
  • feltöltődés, kikapcsolódás, jókedv

 

 

Re:Born Yoga & Pilates

en_USEnglish