a

Jógastúdió a város tetején. Termes, szabadtéri és online órák. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Hangtálas Meditáció és két hatalmas szív.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online órák Zoom-on

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csakrameditáció mini tanfolyam

Ismétlődő esemény Mutasd mindet

2021 április 21 @ 18:00 19:00

👉 KATTINTS IDE A JEGYVÁSÁRLÁSHOZ

Várunk sok szeretettel erre a kis tanfolyamra, ahol a csakrákat egyesével fogjuk tisztogatni. Mindegyikről lesz egy rövidebb 20-30 perces vezetett meditáció, majd az utolsó egy 60 perces teljes csakraharmonizálás lesz hangtálas kísérettel.

Mik is azok a csakrák? Tulajdonképpen olyan energiaközpontok, melyek a testünk különböző területein helyezkednek el a fejtetőtől a gerinc aljáig, közel az idegvégződések egyes gócpontjaihoz. Ha jársz jógázni, biztos vagyok benne, hogy találkoztál magával a szóval, mely a szanszkrit nyelvben kereket jelent. Arra szolgálnak ezek a csakrák, hogy az energiát felfelé illetve lefelé szállítsák a testünkben. Viszont ha valamelyikben egyfajta blokk alakult ki, az energia megakad, nem tud szabadon áramolni. Ezért érdemes időről időre tisztogatni. Bár az ászanák gyakorlásával is el tudod ezt indítani, mégis érdemes meditáció formájában is foglalkozni velük. Ez egy folyamat, amit jó, ha elindítasz. Ne legyenek elvárásaid, légy türelmes magadhoz, és hidd el, idővel csodálatos változást vehetsz észre magadban.

A tanfolyam április 5-én indul, mely egy Facebook csoportban lesz, így visszanézhető lesz minden meditáció. Hétfőn és szerdán fogjuk feltölteni az újabb meditációkat.

A tanfolyam ára: 7500 Ft.
Érvényes Re:Born bérlettel: 5000 Ft.
Ide kattintva vásárolhatsz bérletet MotiBro-n keresztül vagy utalással is meg tudod megvásárolni.

A meditációkat Stiaszni Fanni vezeti.

Facebook csoport

hu_HUMagyar