A hangfürdőn megtapasztalhatod a tökéletes relaxációs állapotot a csodálatos Tibeti Hangtálak segítségével. De mik is pontosan a Tibeti Hangtálak?

Egy olyan csoda, aminek a rezgései átjárják minden porcikád, ezáltal oldja az energetikai blokkokat. Általában 7 fémből készülnek, de olykor 8-12 fémből is állhat egy tál, melyet ütéssel és dörzstechnikával lehet megszólaltatni. Kellemes hangjuk segít előidézni azt a relaxációs állapotot, ami az alvás és az ébrenlét közti nyugalmi állapot. Agyműködésünk kikapcsol minden készenléti állapotot, hogy a stresszoldás sejtszinten működhessen. A bennünk raktározódott érzelmi blokkokat és feszültségeket ezáltal tökéletesen feloldja. Mivel ez a rezgés nagy hatással van a bennünk lévő vízre, nem véletlen, hogy sokan ahhoz hasonlítják, mintha átmosták volna őket.

1 óra teljes kikapcsolódás, ahol neked nem kell csinálnod semmit, csak elengedni a tested, hogy a hangok által megérkezhessenek a válaszok lelked nyugtalanító kérdéseire.

Amit érdemes magaddal hoznod:

–        takaró, a test egy kicsit lehűl relaxáció közben

–        párna, hogy a lehető legkényelmesebben feküdj

–        szempárna esetleg, hogy teljesen elsötétíthesd a szemed

Minden másról én gondoskodom, hogy garantálni tudjam a teljes ellazult állapotot.  Ha gyakorlod és rendszeresen jársz Hangfürdőre, akkor pedig minden egyes alkalommal meg tudod tisztítani elméd, hogy utána könnyebben vehesd a mindennapok megpróbáltatásait.