A teremben:

·      Az óra pontosan kezdődik, a későket nem áll módunkban beengedni. Kérlek, próbálj órakezdés előtt 10 perccel érkezni.
·      Várd ki az óra végét, ha feltétlenül ki kell menned a teremből óra közben az egyes gyakorlatok közti pihenőben tedd.
·     A teremben csendet kérünk! ..attól a pillanattól kezdve, hogy beléptél a terembe egészen addig, míg óra után elhagyod a termet.  Beszélgetéssel, matracod helyének változtatásával mások figyelmét, koncentrációját/meditációját ne zavard az óra előtt/alatt és az óravégi pihenő folyamán. Ha kiesnél egy gyakorlatból a lehető legkevesebb mozgással próbálj visszaállni a helyedre.
.     A jóga órákon kizárólag az adott órát vezető oktató által instruált gyakorlatok végezhetők. Amennyiben elfáradtál vagy nem esik jól a gyakorlat, állj meg, pihenj egy kicsit a matracodon, várd meg míg újra be tudsz kapcsolódni.
.      Kérjük, hogy a teremben ne nyisd ki az ablakot vagy a terasz ajtót se óra közben, se az órák között, a terem hőmérsékletét fontos hogy az oktató szabályozza.
·      Kérjük, a terembe csak a jógaórához szükséges felszerelést vidd (matrac, törölköző, víz). Minden mást el tudsz zárni az öltözőszekrénybe. A telefonod és az okosórád is megvár az öltözőben, a terembe nem hozhatod be! Jógamatrac használata kötelezőPolyfoamok és egyéb szivacsok használata tilos, mivel balesetveszélyes.
·      Kérlek, mindig zuhanyozz aznap mikor órára jössz, ne használj parfümöt, olajat és sportkrémet az óra előtt.
·      Kérlek, mindig és csendben csukd be az ajtót magad után ha kilépsz a teremből.
·      Ha beteg vagy, kérlek, várd meg, amíg meggyógyulsz, s csak akkor gyere órára, hiszen nem szeretnéd, hogy társaid és tanárod is megbetegedjen.
.    Semmilyen személyes holmit (jóga matrac, törölköző, papucs, ruha stb.)    nem áll módunkban tárolni. Az itt hagyott dolgok a nap végén kidobásra kerülnek. 
.       A jógastúdió területére üveget behozni tilos, mert balesetveszélyes!

Az öltözőben:

·      A higiéniára fokozottan ügyelj! A jógastúdió területén papucs használata kötelező!
·      Kérjük, ne hagyd a ruháidat, törölközőidet, papucsod, zsebkendőd, ásványvizes palackod óra után az öltözőben (a teremben sem)! Az itt hagyott tárgyak a nap végén kidobásra kerülnek!
.       A stúdiót az óra vége után 30 perccel zárjuk, kérlek ezt vedd figyelembe az óra utáni zuhanyzás, öltözés során.

A bérletek névre szólnak, nem átruházhatók, nem hosszabbíthatók.

Megértésed és együttműködésed köszönjük!