a

Jógastúdió a város tetején. Termes, szabadtéri és online órák. Ashtanga, Bikram, Inferno Hot Pilates, Vinyasa, Hangtálas Meditáció és két hatalmas szív.

info@rebornyogaandpilates.hu

Online órák Zoom-on

v

Rólunk írták

Rengeteget köszönönhetek Nektek, ezt szavakban el sem tudom mondani ott tanultam mindent Nálatok, ami Önmagammal és a Yogával kapcsolatos. Legjobb hely vagytok!! A Szeretet energiája újra “építi” a stúdiót ,talán még nagyobb hálával fognak járni az emberek én ebbe bízom ez máshogy nem lehet! Addig is a legjobbakat Zsuzsi!

Niki

Drága Fanni! Annyira jól esnek óráid mindig, szuper, hogy lehet veletek gyakorolni. A meditáció is jól működik…egyre hajlékonyabb, sőt, “szálkásabb” vagyok Szóval köszönöm nagyon-nagyon!

Kata

Minden egyes alkalommal azt éreztük, hogy óriási pozitív energiát kaphatunk Tőletek, a ti kis szeretetteljes csapatotoktól egytől egyig! Mindenkit úgy megszerettünk! Annyira örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket és részesévé váltatok az életünknek! Nagy kincsek vagytok, akik ilyen nyitottsággal, jó kedéllyel, megértően fordulnak a vendégeikhez! Én emberileg nagyra becsüllek Benneteket, mert nagyon ritka találni egy olyan helyet, ahol ilyen kedves emberek állnak rendelkezésedre! …Ti voltatok, akik megismertettétek velem azt a csodát, amit életem végéig szeretnék csinálni Veletek!

Myriam és Lili

a

Viola

Ezt már sokszor elmondtam, de most újra megteszem. Nem tudom összeszámolni, hogy hányszor segítettetek a szívemet, a lelkemet, az agyamat összekaparni! ???????????????????????????????????? Ezt nem lehet es nem tudom eléggé meghálálni!!

Mariann

Nagyon sokat kaptam tőletek. Nem tudod hogy honnan, miből érkeztem meg hozzátok, sajnos nemcsak a munkára kell gondolni, de azt én tudom, hogy hogyan jöttem el onnan, mennyi erőt adott a folytatatáshoz a nálatok töltött idő. Annyira hálás vagyok nektek!

Erzsébet

Az a rengeteg pozitív energia, amit sugároztok magatokból, az a sok-sok jó, amit mindannyian kapunk tőletek, megfizethetetlen!

Veronika

Nekem nagyon fontos közeg volt, amit létre hoztatok, nagyon szerettem nálatok jógázni, és hálás vagyok, hogy tőletek tanulhattam.

Bercel

Számtalan remek jógagyakorlást köszönhetek Nektek, amelyekért hálás vagyok. Köszönöm a munkátokat, az emberségeteket, azokat a gyógyító erőket, amelyeket közvetítetek.

Viola

…hogy mennyit adtatok nekem, hányszor álltam fel … szar lelkiállapotból Neked, Nektek köszönhetően. Annyi helyzeten lendítettetek át, hogy azt nem tudom megszámolni!

a

Mariann

Kedves Zsuzsi! Nagyon szeretem a pozitív energiátokat, azt a szellemiséget, amivel támogatod, táplálod a helyet, oktatókat. Egy rövid ideig tavaly kipróbáltam mást a hűvösvölgyi úton, de visszatértem hozzátok. Ezt csak azért írtam le, mert tényleg ti tudtok valami többet nyújtani, ami számomra fontos.

Eszter

Bár nem jutok el hozzátok heti szinten, de mindig tudom, hogy ha az agyam kattogását nem tudom leállítani a megoldás számomra, ha eljutok hozzátok valahogy összeszedve a 3 órányi időt. Ez mindig segít, mindig újjászületve jövök ki tőletek, és van erőm továbbpörgeti a hét napjait…

Kriszti

Tudod, nem csupán azon múlik egy jó óra, hogy milyenek a gyakorlatok…, az oktató maga is nagyon fontos! Valahogy Nálad, Fanni, azt érzem, hogy ezt Te szereted csinálni, hogy beleadod szíved-lelked. Borzasztóan jó a kommunikációd, Belőled árad a finomság, puhaság, nyugalom! Köszönöm, hogy az életem része lettél, el nem tudod képzelni, mennyit segítenek az óráid!

Ibolya

Drága Zsuzsi, …én, aki több, mint 10 éve és ismerlek, figyelem munkádat, nagyon büszke vagyok, hogy ismerhetlek. Reformer vagy, aki behozott az országba egy új szemléletet, egy új életérzést, a jóga csodálatos világát. Fantasztikus vagy, és a legjobb jóga oktató is, egyben. “Tudod, fejben dől el minden, elszántság, és akarat, meg tudod csinálni.” Mennyit hallottam tőled, ezt a mondatot. Nagyszerű ember vagy, aki mindig figyel embertársaira, azokra, akiknek segítség kell. Szóval szeretlek…

v

Rólunk írták

Ti szakmailag és emberileg is nagyot alkottok.

Marika

Szeretek veletek jógázni!

Zsuzsi

Ahogy Kitti lányom mondta, Fanni nélkül nem jóga a jóga.

Gabi

Nem is tudjátok, mennyit köszönhetek a jógának és Nektek!

Pali

FANTASZTIKUS CSAPAT vagytok!

Andi

Ti vagytok a megnyugvás, a kikapcsolódás, a Jóga!

Nóri

Én Tőletek olyan sokat kaptam, amit nem tudok eléggé megköszönni.

Pál

A HELY úgysem a helyszín, hanem TI, úgyhogy nekem amíg vagytok, mindegy, hogy hol.

Noémi

Nagyon sokat kapok én is az óráktól.

Ákos

hu_HUMagyar